кадър Нова телевизия Ние сме с нагласата да има правителство, това

...
кадър Нова телевизия Ние сме с нагласата да има правителство, това
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов, „Изправи се! Мутри вън!”: Ние сме с нагласа да има правителство

кадър Нова телевизия 

Ние сме с настройката да има държавно управление, това разяснява в предаването „ Здравей, България ” депутатът от „ Изправи се! Мутри вън! ” Николай Хаджигенов по Нова телевизия. Той добави, че групировката води неофициални диалози с другите парламентарни сили.

„ Над 60% от българите чакат да бъде формирано държавно управление точно от трите опозиционни партии ”, сподели Хаджигенов и добави, че гласоподавателят е изпратил всички народни представители в Народното събрание да работят.

Според Хаджигенов, даже и в случай че „ ИТН “ върнат мандата може да има държавно управление, даже и то да съществува единствено до края на годината. „ Избори през 2-3 месеца изискват необикновен човешки запас, финансов да не приказваме. Това е голям запас. Скептичен съм също, че в тази обстановка на хората им се върви на избори ”, разяснява депутатът. Според него при възможни избори, патриотите ще бъдат в идващия парламент, тъй като ще се обединят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР